Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

3 van de 24 openstaande vacatures


Omgevingsmanager - 230870

Je werkt mee aan een programma voor het verbeteren van natuurinformatie over doelbereik, omgevingscondities en herstelmaatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van het omgevingsmanagement.


Projectbeheerser mobiliteit - 230858

Je bent verantwoordelijk voor het integrale beheersproces van meerdere projecten tegelijkertijd. Je werkt aan infrastructurele projecten die omvangrijk, multidisciplinair en beeldbepalend zijn, maar ook aan kleinere projecten die meer gebaat zijn bij advies over de projectbeheersing.


Programmamanager natuurinformatie - 230850

Je ontwikkelt een breder programma voor de verbetering van natuurinformatie en geeft leiding aan het team dat hier uitvoering aan geeft. Jouw focus ligt op de samenwerking binnen het team en met externe betrokken partijen.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services