Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

14 van de 22 openstaande vacatures


Financieel projectbeheerser - 230320

Je bent verantwoordelijk voor de financiële programmabeheersing van het programma Veenweiden Krimpenerwaard en het programmateam. Dit doe je voor de provincie Zuid-Holland.


Beleidsadviseur onderwijshuisvesting - 230309

Je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding, renovatie en nieuwbouw van onderwijslocaties en draagt bij aan het Integraal Huisvestingsplan Onderwijs (IHP). In dit plan staan de visies en ambities over onderwijshuisvesting van de gemeente.


GIS-specialist GEO - 230311

Je werkt aan verschillende opdrachten voor de ontwikkeling, het beheer en gebruik van de geografische beheerregisters van watersysteem-, drinkwater- en afvalwaterassets bij Waternet.


Informatieanalist GIS - 230310

Als informatieanalist GIS voor drinkwaterbedrijf Waternet ga je aan de slag met het analyseren, uitvragen en onderzoeken van informatiestromen en vertaal je deze naar bruikbare oplossingen.


Communicatieadviseur gezondheidsbeleid - 230302

Je zet als ervaren communicatieadviseur de communicatie op in de startfase van het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) en Sportakkoord bij een gemeente in Zuid-Holland.


Communicatieadviseur infrastructurele projecten - 230303

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, ondersteuning, analyses en advisering op het gebied van communicatie voor het onderhoud van de vaarwegen van Rijkswaterstaat Zee en Delta.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services