Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

10 van de 16 openstaande vacatures


Communicatieadviseur duurzame mobiliteit - 230054

Van het formuleren van een helder communicatieplan tot het aanzetten van gedragsverandering: je ondersteunt een programma duurzame mobiliteit in Midden-Nederland met communicatievraagstukken.


Omgevingsmanager dijkversterkingsproject HWBP - 230056

Je organiseert en stuurt het omgevingsmanagement van een dijkversterkingsproject in provincie Utrecht aan en wijst het team tijdig op risico’s vanuit de omgeving.


Manager projectbeheersing en contractmanagement MIRT - 230053

Van het optimaliseren van de werkprocessen tot het bijsturen van contractmanagement: je leidt de processen voor de herinrichting van een stationsgebied, onderdeel van een MIRT-programma, bij een gemeente in Zuid-Holland in goede banen.


Adviseur inkoop en contracten - 230049

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, uitvoeringsbegeleiding en advisering van het contractmanagementproces bij Rijkswaterstaat.


Manager ruimtelijke en civieltechnische projecten - 230050

Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling: van het bepalen van de strategische koers en procesmanagement en control tot en met het aansturen van de individuele medewerkers.


Manager projectbeheersing - 230051

Je zorgt voor een continue bewaking en beheersing van tijd, geld, kwaliteit en informatie op een complex project in de gebiedsontwikkeling van een gemeente.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services