Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

18 van de 24 openstaande vacatures


Omgevingsmanager - 230870

Je werkt mee aan een programma voor het verbeteren van natuurinformatie over doelbereik, omgevingscondities en herstelmaatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van het omgevingsmanagement.


Projectsecretaris / assistent opdrachtgever - 230876

Je ondersteunt bij grote en complexe projecten zoals het project afvalwatersysteem Zwanenburg en het project afvalwaterzuivering Haarlem Waarderpolder. Je zorgt voor een heldere uitwisseling van informatie tussen het bestuur en de ambtelijke organisatie en soepel verlopende besluitvormingsprocessen.


Programmamanager infrastructuur OV - 230869

Je bent verantwoordelijk voor het investeringsprogramma voor het verbeteren van de infrastructuur gerelateerd aan de busconcessie in de provincie Friesland.


Projectleider testen en commissioning - 230871

Je bent de specialist met kennis van en ervaring met complexe technische systemen zoals afvalwaterzuiveringsinstallaties met bewaking en bediening op afstand.


Technisch manager - 230866

Je bent verantwoordelijk voor de realisatiefase van het contractonderdeel afwatertransportsysteem voor een waterschap in Groningen. Dit contract omvat de aanleg van 20 kilometer rioolpersleiding en de nieuwbouw en renovatie van de rioolgemalen.


Projectbeheerser mobiliteit - 230858

Je bent verantwoordelijk voor het integrale beheersproces van meerdere projecten tegelijkertijd. Je werkt aan infrastructurele projecten die omvangrijk, multidisciplinair en beeldbepalend zijn, maar ook aan kleinere projecten die meer gebaat zijn bij advies over de projectbeheersing.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services