Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

3 van de 19 openstaande vacatures


Programmaregisseur gebiedsontwikkeling - 240354

Voor een programma gebiedsontwikkeling zijn wij op zoek naar een programmaregisseur die vanuit een onafhankelijke rol namens 3 gebiedspartijen de voortgang van het programma bewaakt en zorgt voor optimale verbinding tussen de partijen en samenwerkingspartners in omgeving Utrecht.


Contractmanager gemeente - 240277

Je stelt de inkoopbehoeften vast voor een nieuwe wegverbinding binnen een gemeente in omgeving Utrecht. In deze rol voer je de inkoopbehoeften ook uit, stel je contractstukken op en begeleid je aanbestedingen.


Omgevingsmanager gemeente - 240273

Voor een nieuwe wegaansluiting in een gemeente in Utrecht breng je de risico’s en beheersmaatregelen uit de omgeving in kaart. Je maakt een omgevingsanalyse, onderhoudt contact en zorgt voor betrokkenheid met de omgeving.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services