Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

4 van de 18 openstaande vacatures


Projectleider - 230636

Je leidt aanbestedingen, denkt een marktstrategie voor een aanbesteding uit en vertaalt de duurzaamheidsambities naar de aanbestedingsaanpak voor een gemeente in de provincie Utrecht.


Teamleider HR hoogheemraadschap - 230633

Je geeft leiding aan een team van HR-adviseurs, personeels- en salarisadministrateurs en recruiters bij hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.


Projectmanager warmtetransitie - 230613

Je werkt binnen het projectteam aan de transitie van aardgasvrije wijken, je organiseert dit proces en je maakt belanghebbende partijen en inwoners enthousiast.


Projectleider beheer en onderhoud vastgoed - 230598

Je bent verantwoordelijk voor een portefeuille aan vastgoedprojecten in de fases voorbereiding, aanbesteding en realisatie bij een uitvoeringsorganisatie van de overheid.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services