Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

6 van de 18 openstaande vacatures


Rentmeester grondzaken - 220617

Je bent een ervaren rentmeester en verantwoordelijk voor de projectmatige verwerving van grond en het geven van advies hierover bij een hoogheemraadschap in Utrecht.


Business- en informatieanalist - 220610

Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de informatiebehoeften naar passende oplossingen in processen en systemen voor het project Sterke Lekdijk van een hoogheemraadschap.


Lobbyist - 220606

Je ontwikkelt een lobbystrategie voor de dossiers groen, klimaat, gezondheid, energie en circulair bij de gemeente Utrecht.


Technisch tekenaar - 220600

Je verzorgt het tekenwerk voor verschillende projecten van het ingenieursbureau bij een hoogheemraadschap in Utrecht. Daarbij stel je tekeningen op en geeft daarbij advies en oplossingen voor voorbereidende werkzaamheden.


Adviseur Wet natuurbescherming - 220596

Voor deze gemeente maak je een soortenmanagementplan, stuur je een ecologisch adviesbureau aan en geef je inhoudelijk advies voor de inbedding van de Wet natuurbescherming.


Omgevingsmanager gemeente - 220580

Je richt je met het integraal projectmanagementteam van deze gemeente op het in kaart brengen van omgevingspartijen en het coördineren van conditioneringen van gemeentelijke, binnenstedelijke projecten.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services