Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

6 van de 16 openstaande vacatures


Projectmanager dijkversterkingsproject HWBP - 220604

Je weet als boegbeeld van de organisatie het dijkversterkingsproject Sprok Sterrenschans Heteren naar het gewenste resultaat te leiden. Je stuurt medewerkers aan, bewaakt de voortgang en beheerst de risico’s.


Technisch tekenaar - 220600

Je verzorgt het tekenwerk voor verschillende projecten van het ingenieursbureau bij een hoogheemraadschap in Utrecht. Daarbij stel je tekeningen op en geeft daarbij advies en oplossingen voor voorbereidende werkzaamheden.


Senior directievoerder baggeren - 220597

Je bent betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van baggerprojecten in de waterlopen. Met meer dan 10 jaar ervaring weet je waarover je het hebt en hoe de waterlopen kunnen blijven doorstromen.


Projectleider civiele techniek - 220595

Je bent regisseur, adviseur en projectleider van civieltechnische projecten in de openbare ruimte bij een gemeente. De projecten variëren in disciplines, complexiteit, grootte en contractvormen.


Toezichthouder wegen - 220581

Je gaat toezicht houden op het wegenonderhoud bij een hoogheemraadschap in Zuid-Holland waarbij je het directe aanspreekpunt bent voor uitvoerende werken met de aannemers en burgers.


Senior electronics engineer - 220450

Als getalenteerde senior electronics engineer zet jij je talent in voor de ontwikkeling en realisatie van een premium powerboat met duurzame impact bij een ‘next generation’ maritiem bedrijf.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services