Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

6 van de 22 openstaande vacatures


Gedelegeerd opdrachtgever openbare ruimte - 230318

Je stuurt aan op de realisatie van integrale projecten, die als doel hebben om de openbare ruimte van de binnenstad van een gemeente in Utrecht toekomstbestendig te maken.


Adviseur werktuigbouwkunde - 230307

Je levert een belangrijke bijdrage aan de inrichting en het onderhoud van de infrastructuur van Nederland, op het gebied van advies, installaties en bediening, elektrotechniek of bouwtechnologie.


Beleidsadviseur onderwijshuisvesting - 230309

Je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding, renovatie en nieuwbouw van onderwijslocaties en draagt bij aan het Integraal Huisvestingsplan Onderwijs (IHP). In dit plan staan de visies en ambities over onderwijshuisvesting van de gemeente.


GIS-specialist GEO - 230311

Je werkt aan verschillende opdrachten voor de ontwikkeling, het beheer en gebruik van de geografische beheerregisters van watersysteem-, drinkwater- en afvalwaterassets bij Waternet.


Senior projectleider civiele techniek - 230296

Je leidt de voorbereiding, afstemming en realisatie van grond, (ondergrondse) infrastructuur en groen voor de realisatie van een duurzaam regionaal bedrijventerrein met landschapspark.


Coördinator woningbouwontwikkeling - 230285

Je bent verantwoordelijk voor een groot deel van de binnenstedelijke woningbouwontwikkelingen en je stuurt het kernteam aan met daarin beleidsadviseurs, planeconomen en projectleiders.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services