Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

6 van de 24 openstaande vacatures


Programmamanager infrastructuur OV - 230869

Je bent verantwoordelijk voor het investeringsprogramma voor het verbeteren van de infrastructuur gerelateerd aan de busconcessie in de provincie Friesland.


Projectleider testen en commissioning - 230871

Je bent de specialist met kennis van en ervaring met complexe technische systemen zoals afvalwaterzuiveringsinstallaties met bewaking en bediening op afstand.


Technisch manager - 230866

Je bent verantwoordelijk voor de realisatiefase van het contractonderdeel afwatertransportsysteem voor een waterschap in Groningen. Dit contract omvat de aanleg van 20 kilometer rioolpersleiding en de nieuwbouw en renovatie van de rioolgemalen.


Toezichthouder civiele techniek - 230856

Je houdt toezicht bij de herinrichting van een gebied met als doel om de oorspronkelijke beekloop in het gebied te herstellen.


Manager vastgoed en infrastructuur - 230842

Je vervult vastgoedtaken rond de aan- en verkoop, transformatie en gebiedsontwikkeling van vastgoed in Nederland, waarbij de focus ligt op de huisvesting van aandachtsgroepen als statushouders.


Projectmanager drinkwater - 230819

Je leidt nieuwe en al gestarte (middel)grote en complexe multidisciplinaire drinkwaterprojecten volgens integraal projectmanagement. Ook coach je minder ervaren projectmedewerkers en -managers.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services