Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

4 van de 19 openstaande vacatures


Kostendeskundige - 240369

Bij een drinkwaterbedrijf in Noord-Holland lever je een bijdrage aan de besluitvorming en beheersing van de kostenontwikkeling van verschillende infra- en waterbouwprojecten, van de initiatiefase tot de nazorg.


Technisch manager - 240361

Voor een waterschap in Overijssel zijn wij op zoek naar een technisch manager voor de verkenningsfase van een dijkversterking op veengrond, als onderdeel van het HWBP.


Ruimtelijk strateeg water en bodem sturend - 240347

Jij als ruimtelijke strateeg hebt de regisserende rol bij de uitwerking van het thema water en bodem sturend in het handelingsperspectief bij een grote regionale overheidsorganisatie.


Adviseur infrastructuur, energie en klimaat - 240345

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en inrichten van het provinciale Meerjarenprogramma Infrastructuur, Energie en Klimaat (P-MIEK) bij een grote overheidsorganisatie in Flevoland.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services