Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

4 van de 16 openstaande vacatures


Manager projectbeheersing en contractmanagement MIRT - 230053

Van het optimaliseren van de werkprocessen tot het bijsturen van contractmanagement: je leidt de processen voor de herinrichting van een stationsgebied, onderdeel van een MIRT-programma, bij een gemeente in Zuid-Holland in goede banen.


Manager projectbeheersing - 230051

Je zorgt voor een continue bewaking en beheersing van tijd, geld, kwaliteit en informatie op een complex project in de gebiedsontwikkeling van een gemeente.


Projectondersteuner informatievoorziening - 230046

Je biedt ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, secretariaat en bij het organiseren van (thema)dagen bij een ICT-dienstverlener voor waterschappen.


Manager projectbeheersing - 230044

Je bent verantwoordelijk voor het team van projectbeheersing binnen de projecten van de afdeling Waterveiligheid en gaat dit verder ontwikkelen bij een waterschap in Zuid-Holland.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services