Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

6 van de 26 openstaande vacatures


Adviseur programmamanagement en -beheersing wervengebied - 240510

Je werkt als ervaren adviseur aan het uitwerken, opstellen en begeleiden van de besluitvorming voor een definitieve kostenverdeling van het herstel van kelders in het wervengebied van een grote gemeente in omgeving Utrecht.


Kwartiermaker portfoliomanagement - 240503

Je bent verantwoordelijk voor de regie op en de strategische richting van het nieuwe, gedigitaliseerde portfoliomanagementproces bij een hoogheemraadschap in omgeving Utrecht.


Adviseur informatiebeheer (SharePoint Online) - 240497

Voor een van de onderdelen van een groot infrastructureel project in Noord-Holland ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het informatiebeheer. Je ondersteunt de projectmedewerkers bij het gebruik van het systeem en zorgt voor actuele en correcte gebruikershandleidingen.


Manager projectbeheersing dijkverbeteringsproject - 240488

Je bent verantwoordelijk voor de projectbeheersing van het dijkverbeteringsproject Moerdijk-Drimmelen vanuit het waterschap Brabantse Delta. Dit project is onderdeel van het HWBP.


Adviseur programmabeheersing - 240464

Je bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking, analyse en advisering op de programmering binnen de afdeling Regie & Assetmanagement van een waterschap in Zuid-Holland. Je richt je vooral op de risico’s en kwaliteitseisen van de meerjarenplanning.


Secretaresse - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services