Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

6 van de 24 openstaande vacatures


Adviseur projectsturing en projectbeheersing - 240160

Je geeft sturing op verschillende vervangings- en renovatieprojecten binnen Rijkswaterstaat. Je adviseert niet alleen interne opdrachtgevers, maar zorgt ook voor overzicht, bewaakt de voortgang en toetst de kwaliteit van afspraken.


Manager projectbeheersing - 240149

Je zorgt dat de projecten bij een waterbedrijf in Noord-Holland effectief en efficiënt worden afgerond en levert een bijdrage aan de verbetering van de werkprocessen.


Planner - 240122

Je bent verantwoordelijk voor de planning voor het vervangings- en renovatieproject van de sluiscomplexen Weurt en Heumen. Hierbij geef je een realistische inschatting van de looptijd en de bijbehorende risico’s en planningsnota.


Risicomanager - 240116

Je bent verantwoordelijk voor het risicomanagement bij een GWW-project dat de vervanging van een afvalwaterzuiveringsinstallatie in Zuid-Holland gaat realiseren.


Commercieel ondersteuner - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Secretaresse - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services