Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

8 van de 22 openstaande vacatures


GIS-specialist GEO - 230311

Je werkt aan verschillende opdrachten voor de ontwikkeling, het beheer en gebruik van de geografische beheerregisters van watersysteem-, drinkwater- en afvalwaterassets bij Waternet.


Informatieanalist GIS - 230310

Als informatieanalist GIS voor drinkwaterbedrijf Waternet ga je aan de slag met het analyseren, uitvragen en onderzoeken van informatiestromen en vertaal je deze naar bruikbare oplossingen.


Communicatieadviseur gezondheidsbeleid - 230302

Je zet als ervaren communicatieadviseur de communicatie op in de startfase van het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) en Sportakkoord bij een gemeente in Zuid-Holland.


Omgevingsmanager waterketen en -veiligheid - 230308

Je bent de schakel tussen de omgeving en projecten in de voorbereidings- en uitvoeringsfase van de clusters waterketen en waterveiligheid bij een waterschap. Je brengt de knelpunten en risico’s uit de omgeving in kaart en brengt de processen tot een goed eind.


Communicatieadviseur infrastructurele projecten - 230303

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, ondersteuning, analyses en advisering op het gebied van communicatie voor het onderhoud van de vaarwegen van Rijkswaterstaat Zee en Delta.


Omgevingsmanager Verbetering Regionale Keringen - 230293

Je zorgt voor een goede samenwerking en afstemming met de betrokken partijen uit de omgeving bij de uitvoeringsfase van het project Verbetering Regionale Keringen bij Waterschap Brabantse Delta.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services