Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

8 van de 26 openstaande vacatures


Omgevingsmanager infrastructurele projecten - 240560

Je bent verantwoordelijk voor het intern en extern omgevingsmanagement binnen 2 provinciale projecten van civiele constructies die voortkomen uit diverse investerings- en onderhoudsprogramma’s.


Programmamanager ruimte en omgevingsmanagement - 240559

Je bent verantwoordelijk voor het programmamanagement, het stakeholdermanagement en de rapportage en evaluatie van verschillende projecten en programma’s bij een netbeheerder.


Omgevingsmanager Maatregelen Graafstroom - 240547

Je doorloopt het omgevingsproces van het einde van de planuitwerkingsfase tot de start van de realisatiefase en vergroot het draagvlak en vertrouwen in het waterschap bij de omwonenden.


Senior adviseur omgevingsmanagement luchthaven - 240550

Je bent bij Schiphol verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de relaties met belanghebbenden, waarbij jouw focus ligt op de doelgroep omwonenden en het dossier Baanonderhoud.


Domeindirecteur Ruimte - 240549

Jij geeft integraal leiding aan het domein Ruimte binnen een jonge gemeente in Noord-Brabant. Je werkt als adviseur, verbinder, coach en aanspreekpunt.


Omgevingsmanager Regie & Assetmanagement - 240539

Je speelt een belangrijke rol tussen het waterschap en de buitenwereld, zorgt voor borging van de planvorming en gebiedsvisies en bent het aanspreekpunt voor interne en externe belanghebbenden op tactisch niveau.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services