Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

8 van de 18 openstaande vacatures


Adviseur interne communicatie - 230648

Je voert de interne communicatiestrategie uit in de laatste fase van een reorganisatie bij een gemeente in Zuid-Holland, waarbij de focus ligt op leiderschapsontwikkeling en het versterken van vakmanschap.


Procesmanager energie - 230643

Je bent verantwoordelijk voor de strategische werkzaamheden binnen het energieprogramma.


Adviseur mobiliteit - 230640

Je brengt het reisgedrag van de grote publiekstrekkers in de regio Drechtsteden in kaart en geeft advies om de doorstroming van de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem te verbeteren.


Projectleider maatschappelijke voorzieningen - 230638

Met jouw kennis en ervaring verbind je het maatschappelijke en fysieke domein met elkaar. Je bent verantwoordelijk voor een project voor het renoveren van een kinderboerderij in combinatie met de aanleg van een voedselpark.


Projectmanager gebiedsontwikkeling - 230634

Je werkt binnen het programma Waterfront Kust aan de stedelijke ontwikkeling en bent verantwoordelijk voor het opstellen en begeleiden van de uitwerking van alle aspecten rond het programma.


Projectmanager warmtetransitie - 230613

Je werkt binnen het projectteam aan de transitie van aardgasvrije wijken, je organiseert dit proces en je maakt belanghebbende partijen en inwoners enthousiast.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services