Vacatures


7 van de 15 openstaande vacatures


Omgevingsmanager waterkeringen hoogheemraadschap - 20020

Je voorziet in een zorgvuldig proces voor omgevingsmanagement met integraal projectmanagement voor waterveiligheid, het coachen van omgevingsadviseurs en het zelf uitvoeren van projecten bij een hoogheemraadschap.


Adviseur grondzaken - 220019

Je bent een adviseur grondzaken die kennis levert voor de realisatie van verschillende opgaven in de gebiedsontwikkeling voor een gemeente.


Procesmanager ruimtelijke ordening - 220013

Je leidt verschillende gebiedsontwikkelingsprojecten en begeleidt het hele proces van visie tot uitvoering samen met je projectteam bij de gemeente Woerden.


Opdrachtgever assetmanagement waterschap - 220011

Als opdrachtgever ben je onderdeel van de afdeling Regie & Assetmanagement van een waterschap en word je eindverantwoordelijk voor het succes van het project.


Projectleider stedelijke ontwikkeling - 220010

Je bent een projectleider stedelijke ontwikkeling die meerdere gebiedsontwikkelingsinitiatieven in een gemeente begeleidt.


Interieuradviseur gebouwen universiteit - 220008

Je bent een adviseur interieur met ervaring in een kantoor-, onderwijs- of onderzoeksomgeving. Deze kennis en ervaring zet je in binnen een team van adviseurs om de universiteit juist te adviseren over het interieur.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services