Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

5 van de 24 openstaande vacatures


Accountmanager waterschap - 240173

Je bent tijdelijk een van de accountmanagers van dit Zuid-Hollandse waterschap. Hierin speel je een sleutelrol in de ondersteuning en organisatie van bestuurlijke overleggen van collegeleden met de stakeholders.


Projectleider woonvisie - 240167

Je stuurt het opstellen van het onderzoeks- en schrijfproces aan van een woonvisie bij een Zuid-Hollandse gemeente. Je bent bekend met woonbeleid en de geldende nieuwe wet- en regelgeving.


Medewerker (arbeids)communicatie - 240164

Je bent een taalkundige collega die graag wervingsteksten schrijft en herschrijft en verantwoordelijkheid is voor de online communicatie van ons bedrijf.


Projectcoördinator verduurzaming - 240151

Je zorgt voor een soepele en efficiënte samenwerking tussen gemeenten, provincie, intermediair en eventuele opdrachtnemers rond woningverduurzaming in de provincie.


Juridisch adviseur - 240145

Je geeft juridisch advies over de waterschapsverordening en andere vraagstukken over de Omgevingswet bij een hoogheemraadschap in Zuid-Holland.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services