Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

3 van de 24 openstaande vacatures


Helpdeskmedewerker ICT - 240179

Je bent een ervaren helpdeskmedewerker met interesse in ICT en security- en privacyopties in M365 en Azure om medewerkers van de waterschappen te ondersteunen bij hun ICT-vragen.


Databeheerder ArcGIS - 240165

Je weet als geen ander hoe belangrijk uniforme en uitwisselbare geografische datasets zijn voor een waterschap. Op dit moment voldoen de huidige datasets niet aan de gestelde eisen. Jij gaat dit realiseren.


Functioneel specialist Youforce - 240158

Jij als specialist werkt andere functioneel beheerders in op het gebruik van de applicatie Youforce bij een gemeente in Zuid-Holland. Dit doe je aan de hand van actuele meldingen en wijzigingen die opgelost en doorgevoerd moeten worden.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services