Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

12 van de 24 openstaande vacatures


Projectsecretaris / assistent opdrachtgever - 230876

Je ondersteunt bij grote en complexe projecten zoals het project afvalwatersysteem Zwanenburg en het project afvalwaterzuivering Haarlem Waarderpolder. Je zorgt voor een heldere uitwisseling van informatie tussen het bestuur en de ambtelijke organisatie en soepel verlopende besluitvormingsprocessen.


Werkplekbeheerder hoogheemraadschap - 230878

Je ondersteunt de medewerkers bij een hoogheemraadschap in Zuid-Holland bij allerlei zaken rondom de werkplek, zoals het geven van advies over een juist en efficiënt gebruik van (nieuwe) apparatuur en programmatuur.


Projectleider testen en commissioning - 230871

Je bent de specialist met kennis van en ervaring met complexe technische systemen zoals afvalwaterzuiveringsinstallaties met bewaking en bediening op afstand.


Programmamanager gebiedsontwikkeling - 230855

Je brengt alle ontwikkelingen voor de herstructurering van een economisch gebied binnen een gemeente in Zuid-Holland in kaart en zorgt voor overzicht en afstemming binnen het programma en de betrokken partijen.


Programmamanager warmtetransitie - 230849

Je geeft leiding aan het programmateam Warmtetransitie bij een gemeente in Zuid-Holland en bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitvoeren van het regionale warmtesysteem.


Functioneel beheerder telefonie - 230841

Je geeft advies over de inrichting, implementatie, instructie en documentatie van een nieuw concept voor het gebruik van telefonie binnen een gemeente in Zuid-Holland.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services