Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

11 van de 26 openstaande vacatures


Adviseur procesverbetering inkoop - 240505

Je bent verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van het inkoop- en contractmanagement bij een waterschap in Zuid-Holland.


Onderzoeker Rekenkamer - 240492

Jij levert een wezenlijke bijdrage aan nieuwe ideeën, producten en methodieken op het gebied van ontwerpend onderzoek in de publieke sector en bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren ervan.


Projectleider beleidsopgaven - 240501

Als projectleider beleidsopgaven ga jij aan de slag met 3 doelen van een pilot op beleidsuitvoering, om de verbinding tussen beleid en uitvoering te verbeteren. Je bestudeert bestaand en nieuw beleid en doet voorstellen voor prioritering van beleidsopgaven.


Projectmanager programma Energietransitie - 240493

Jij hebt de coördinerende rol in diverse activiteiten, projecten en processen op het gebied van netverzwaring, netcongestie en de ontwikkeling van het toekomstige elektriciteitssysteem bij een gemeente in Zuid-Holland.


Manager HSSE Porthos - 240484

Je bent verantwoordelijk voor het invoeren, ontwikkelen en uitdragen van het veiligheidsbeleid van het project Porthos dat plaatsvindt in de Rotterdamse haven.


Interim-directeur Bedrijfsvoering - 240473

In het directieteam ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, neem je deel aan de concernbrede besluitvorming en geef je als lid van het directieteam mede sturing aan de doorlopende ontwikkeling van een waterschap in Zuid-Holland.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services