Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

7 van de 22 openstaande vacatures


Financieel projectbeheerser - 230320

Je bent verantwoordelijk voor de financiële programmabeheersing van het programma Veenweiden Krimpenerwaard en het programmateam. Dit doe je voor de provincie Zuid-Holland.


Beleidsadviseur onderwijshuisvesting - 230309

Je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding, renovatie en nieuwbouw van onderwijslocaties en draagt bij aan het Integraal Huisvestingsplan Onderwijs (IHP). In dit plan staan de visies en ambities over onderwijshuisvesting van de gemeente.


Communicatieadviseur gezondheidsbeleid - 230302

Je zet als ervaren communicatieadviseur de communicatie op in de startfase van het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) en Sportakkoord bij een gemeente in Zuid-Holland.


Omgevingsmanager waterketen en -veiligheid - 230308

Je bent de schakel tussen de omgeving en projecten in de voorbereidings- en uitvoeringsfase van de clusters waterketen en waterveiligheid bij een waterschap. Je brengt de knelpunten en risico’s uit de omgeving in kaart en brengt de processen tot een goed eind.


Projectmanager implementatie VTH- en zaaksysteem - 230304

Je stuurt de implementatie en inrichting van de nieuwe VTH- en zaaksystemen bij het hoogheemraadschap van Rijnland aan en zorgt dat de systemen gebruiksklaar worden opgeleverd.


Secretaresse - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services