Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

6 van de 26 openstaande vacatures


Programmamanager ruimte en omgevingsmanagement - 240559

Je bent verantwoordelijk voor het programmamanagement, het stakeholdermanagement en de rapportage en evaluatie van verschillende projecten en programma’s bij een netbeheerder.


Projectmanagementondersteuner (PMO) - 240558

Je houdt overzicht, faciliteert de projectteams en bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van de juiste sturingsinformatie bij een netbeheerder in Noord-Brabant.


Domeindirecteur Ruimte - 240549

Jij geeft integraal leiding aan het domein Ruimte binnen een jonge gemeente in Noord-Brabant. Je werkt als adviseur, verbinder, coach en aanspreekpunt.


Projectleider / contractmanager mobiliteit - 240540

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, plannen en uitvoeren van het vervoer van eigen medewerkers binnen een netbeheerder in Noord-Brabant, zoals het uitgeven van leaseauto’s, mobiliteitskaarten en bedrijfsbussen. Ook geef je sturing aan de uitvoering van kleinere contracten met leveranciers.


Beleidsmedewerker facilitair management - 240537

Je ontwikkelt facilitair beleid voor een gemeente in Noord-Brabant, adviseert over de uitvoering en zorgt voor draagvlak en de implementatie van het beleid.


Programmaregisseur Wonen - 420530

Je leidt het deelprogramma Wonen van het programma Ruimte en Wonen van een technische topregio waarin 21 regiogemeenten zijn vertegenwoordigd.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services