Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

10 van de 19 openstaande vacatures


Kostendeskundige - 240369

Bij een drinkwaterbedrijf in Noord-Holland lever je een bijdrage aan de besluitvorming en beheersing van de kostenontwikkeling van verschillende infra- en waterbouwprojecten, van de initiatiefase tot de nazorg.


Adviseur planning & control hoogheemraadschap - 240372

Je werkt aan de totstandkoming van de kaderbrief, begroting, jaarrekening en rapportages en aan advies over de beheersing van budgetten van verschillende afdelingen van het hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard.


Teamleider Ruimtelijke ordening en Wonen - 240364

Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en persoonlijke en relationele ontwikkeling van het team Ruimtelijke ordening en Wonen (ROW) binnen een gemeente in Gelderland.


Functioneel beheerder Office 365 - 240365

Je zorgt dat de 350 medewerkers van het waterschap goed kunnen werken met Microsoft Office 365. Je helpt bij het inrichten van de omgeving, traint ICT-collega’s en je bent de schakel tussen gebruiker en systeem.


Adviseur veiligheid & gezondheid - 240363

Je geeft invulling aan bestaand en nieuw beleid en veiligheidsinstructies op de werkvloer van het waterschap. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen, afstemmen en invoeren van bhv-noodplannen op diverse locaties.


Adviseur infrastructuur, energie en klimaat - 240345

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en inrichten van het provinciale Meerjarenprogramma Infrastructuur, Energie en Klimaat (P-MIEK) bij een grote overheidsorganisatie in Flevoland.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services