Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

8 van de 14 openstaande vacaturesAdviseur werktuigbouwkunde vaarwegen - 230164

Je adviseert over de renovaties en het onderhoud van de natte infrastructuur binnen het team Vaarwegen A van Zee & Delta bij Rijkswaterstaat.


Projectleider verbetertraject inkoop - 230159

Je geeft sturing aan het verbetertraject van de inkooporganisatie bij Waternet: van het inrichten van de inkoopmanagementinformatie tot het formuleren van een strategisch inkoopbeleid.


Projectleider gebiedsontwikkeling - 230156

Je leidt verschillende gebiedsontwikkelingsprojecten in verschillende fases bij een nieuw gevormde gemeente in Noordoost-Brabant.


Adviseur projectbeheersing watersystemen - 230147

Je ondersteunt de manager projectbeheersing met uitvoeringsprojecten van definitie- tot en met de nazorgfase bij een hoogheemraadschap.


Senior consultant / vestigingsmanager - 230055

Voor een collega bureau zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte, communicatief vaardige en enthousiaste senior consultant / vestigingsmanager die het team gaat helpen uitbouwen en energie krijgt van samenwerken.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services