Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

4 van de 19 openstaande vacatures


Adviseur planning & control hoogheemraadschap - 240372

Je werkt aan de totstandkoming van de kaderbrief, begroting, jaarrekening en rapportages en aan advies over de beheersing van budgetten van verschillende afdelingen van het hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard.


Interim-teamleider GEO, D&I en Datalab - 240366

Je stuurt de teams GEO en Documentaire Informatievoorziening (DIV) aan bij het hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard. Ook ben je teamleider van het Datalab, een samenwerking met het hoogheemraadschap van Rijnland.


Functioneel beheerder Office 365 - 240365

Je zorgt dat de 350 medewerkers van het waterschap goed kunnen werken met Microsoft Office 365. Je helpt bij het inrichten van de omgeving, traint ICT-collega’s en je bent de schakel tussen gebruiker en systeem.


Adviseur veiligheid & gezondheid - 240363

Je geeft invulling aan bestaand en nieuw beleid en veiligheidsinstructies op de werkvloer van het waterschap. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen, afstemmen en invoeren van bhv-noodplannen op diverse locaties.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services