Projectmanager dijkverbetering HWBP


Projectmanager dijkverbetering HWBP - 230560

Als projectmanager van een dijkversterkingsproject in Noord-Brabant zorg je dat alle fases – van de verkenningsfase tot realisatiefase- worden gerealiseerd binnen de kaders van tijd, geld en kwaliteit.

Waar kom je terecht?
Voor onze opdrachtgever, een waterschap in Noord-Brabant, zijn wij op zoek naar een projectmanager voor een dijkversterkingsproject binnen het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP). Sinds 2017 zijn er, na een wijziging van de Waterwet, nieuwe normen van toepassing voor waterveiligheid. De dijken langs de grote rivieren in Nederland zijn opnieuw beoordeeld, waaruit blijkt dat niet alle dijken meer voldoen aan de waterveiligheidsnormen. Om aan die normen te voldoen werkt het waterschap aan verschillende dijkverbeteringen, waaronder de 4 kilometer lange dijk ter hoogte van het dorp Doeveren, waar jij als projectmanager aan de slag gaat.

Je bent onderdeel van het IPM-team dat zich nu richt op het doorlopen van de verkenningsfase van het project. Je leidt het team, biedt ondersteuning en zorgt dat elke fase succesvol verloopt.

Wat ga je doen?

  • Je zorgt dat de verkenningsfase, planuitwerkingsfase en realisatiefase succesvol worden afgerond binnen de kaders van tijd, geld en kwaliteit.
  • Je faciliteert en bewaakt het bestuurlijke proces om tot besluiten te komen.
  • Je bent sparringpartner voor zowel de ambtelijke als bestuurlijke opdrachtgever en houdt hen op de hoogte van wat er speelt in het project.
  • Je geeft leiding aan het IPM-team en ondersteunt hen in de taken die zij hebben binnen het project.
  • Je zorgt voor de informatie aan en communicatie met het begeleidingsteam van het HWBP.
  • Je stuurt op voldoende en goede bezetting van en een prettige en veilige werksfeer binnen het projectteam.

Wat breng je mee?

Eisen

  • Je hebt een hbo-opleiding afgerond.
  • Je hebt meer dan 4 jaar werkervaring met de verkenningsfase, planuitwerkingsfase en/of realisatiefase van een (integraal) waterveiligheidsproject, waarvan minimaal 2 jaar in de rol van projectmanager bij een waterschap of Rijkswaterstaat.
  • Je voegt een motivatiebrief toe, waarbij je uitgebreid in gaat op de gevraagde eisen en wensen.

Wensen

  • Je hebt werkervaring als projectmanager met HWBP-dijkversterkingsprojecten.

Kenmerken                                                                                 
Parttime: 16 uur
Looptijd: 1 november 2023 tot en met 31 december 2024, met een optie tot verlenging van 6 x 12 maanden.
Locatie: Noord-Brabant
Gesprek: dinsdag 10 oktober tussen 13.30 – 16.30

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór vrijdag 22 september aanstaande. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze consultant Guido Lamet, bel 078-654 90 60. Referentienummer 230560.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.

Deze vacature is verlopen


Guido Lamet

Guido Lamet


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services