Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

3 van de 26 openstaande vacatures


Tactisch adviseur Wegen - 240542

Binnen het assetteam Wegen van een waterschap in Zuid-Holland ben je verantwoordelijk voor het vertalen van strategische doelen en beleid naar plannen en maatregelen.


Projectleider grondstromen - 240527

Je regelt als ervaren projectleider het benodigde volume zand en grond tegen de meest gunstige marktcondities en zorgt dat die op de meest duurzame manier naar het bouwgebied van een nieuw dorp binnen een gemeente in Zuid-Holland getransporteerd wordt.


Adviseur fysieke beveiliging en GBS - 420525

Voor een waterbedrijf in Noord-Holland verzorg jij de selectie, aanschaf en implementatie van een nieuwe gebouwbeheersysteem en analyseer je de fysieke beveiliging op de huidige eisen en wensen.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services