Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

7 van de 19 openstaande vacatures


Interim-teamleider GEO, D&I en Datalab - 240366

Je stuurt de teams GEO en Documentaire Informatievoorziening (DIV) aan bij het hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard. Ook ben je teamleider van het Datalab, een samenwerking met het hoogheemraadschap van Rijnland.


Functioneel beheerder Office 365 - 240365

Je zorgt dat de 350 medewerkers van het waterschap goed kunnen werken met Microsoft Office 365. Je helpt bij het inrichten van de omgeving, traint ICT-collega’s en je bent de schakel tussen gebruiker en systeem.


Adviseur veiligheid & gezondheid - 240363

Je geeft invulling aan bestaand en nieuw beleid en veiligheidsinstructies op de werkvloer van het waterschap. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen, afstemmen en invoeren van bhv-noodplannen op diverse locaties.


Adviseur inkoop hoogheemraadschap - 240357

Je begeleidt uitdagende en complexe aanbestedingen met jouw kennis van inkoopstrategieën en wet- en regelgeving. Dit doe je bij het hoogheemraadschap van Rijnland in Leiden.


Adviseur projectbeheersing watersystemen - 240331

Je ondersteunt de manager projectbeheersing met uitvoeringsprojecten van definitie- tot en met de nazorgfase bij een hoogheemraadschap.


Commercieel ondersteuner - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services