Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

8 van de 15 openstaande vacatures


Resultaatmanager Voldoende Water - 240649

Als onderdeel van het MT Water geef je functioneel leiding aan de inhoudelijke uitwerking en realisatie van het bestuurlijk programma Voldoende Water van het hoogheemraadschap van Rijnland. Je bent de verbinding tussen de bestuurlijke opdracht en de ambtelijke uitvoering.


Contractmanager facilitair - 240634

Als schakel tussen contracteigenaren en leveranciers ben jij (mede)verantwoordelijk voor het voorbereiden, aanbesteden, implementeren en managen van gebouwenbeheer en facilitaire contracten bij het hoogheemraadschap van Rijnland.


Technisch manager rioolwaterzuivering - 240639

Voor een waterschap in Zuid-Holland ben jij technisch verantwoordelijk voor 2 renovatieprojecten van de slibverwerkingsbedrijven van het waterschap.


Contractmanager onderhoudscontracten - 240638

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, beoordelen en bewaken van onderhoudscontracten bij het hoogheemraadschap van Rijnland.


Projectplanner HH Rijnland - 240602

Jij maakt en onderhoudt alle planningen binnen het integraal-projectmanagementteam en zorgt ervoor dat de projecten een succes worden bij het hoogheemraadschap van Rijnland.


Commercieel ondersteuner - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services