Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

8 van de 24 openstaande vacatures


Werkplekbeheerder hoogheemraadschap - 230878

Je ondersteunt de medewerkers bij een hoogheemraadschap in Zuid-Holland bij allerlei zaken rondom de werkplek, zoals het geven van advies over een juist en efficiënt gebruik van (nieuwe) apparatuur en programmatuur.


Programmamanager warmtetransitie - 230849

Je geeft leiding aan het programmateam Warmtetransitie bij een gemeente in Zuid-Holland en bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitvoeren van het regionale warmtesysteem.


Programmamanager besturing watersysteem - 230826

Je leidt het programma voor een nieuwe besturing van het watersysteem met de laatste technieken en inzichten bij een waterschap.


Contractmanager facilitair - 230817

Je kunt snel zelfstandig het operationeel contractmanagement uitvoeren voor verschillende facilitaire contracten bij een bestuursorgaan van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.


Consultant recruitment - 230822

Voor ons team zoeken wij een gedreven consultant recruitment die aan de slag gaat met overheidsopdrachten in de ruimtelijke ordening, infrastructuur, bouw en vastgoed.


Secretaresse - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services