Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

3 van de 24 openstaande vacatures


Technisch manager baggerprojecten - 240177

Je stuurt het technische team van baggerprojecten in verschillende fases -van verkenning tot nazorg- aan bij een hoogheemraadschap in omgeving Utrecht en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en efficiëntie van de uitvoering van de projecten.


Adviseur duurzaam bouwmaterieel - 240176

Je stelt duurzaamheidspecificaties vast in verschillende fases -van planstudie tot de aanleg- en onderhoudsfase- van klimaatneutrale en circulaire projecten bij Rijkswaterstaat. Jouw focus ligt bij de inzet van schoon en emissieloos materieel in kustlijnzorg en vaargeulonderhoud.


Assetmanager vastgoed - 240157

Je bent verantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille Veiligheid en Overig Beleid. Je bent het eerste aanspreekpunt voor huurders van 68 panden. Hierbij stuur je op financieel, juridisch en technisch vlak.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services