Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

5 van de 24 openstaande vacatures


Omgevingsmanager - 230870

Je werkt mee aan een programma voor het verbeteren van natuurinformatie over doelbereik, omgevingscondities en herstelmaatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van het omgevingsmanagement.


Programmamanager gebiedsontwikkeling - 230855

Je brengt alle ontwikkelingen voor de herstructurering van een economisch gebied binnen een gemeente in Zuid-Holland in kaart en zorgt voor overzicht en afstemming binnen het programma en de betrokken partijen.


Programmamanager natuurinformatie - 230850

Je ontwikkelt een breder programma voor de verbetering van natuurinformatie en geeft leiding aan het team dat hier uitvoering aan geeft. Jouw focus ligt op de samenwerking binnen het team en met externe betrokken partijen.


Programmamanager warmtetransitie - 230849

Je geeft leiding aan het programmateam Warmtetransitie bij een gemeente in Zuid-Holland en bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitvoeren van het regionale warmtesysteem.


Projectleider verduurzaming bedrijventerreinen - 230812

Je stuurt en ondersteunt gebouweigenaren op bedrijventerreinen in Zuid-Holland bij het verduurzamen van hun panden, waaronder de mogelijkheid tot aansluiting op een warmtenet.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services