Vacatures


6 van de 21 openstaande vacatures


Manager team Energie (32 uur) - 210511

Als manager gaat u dagelijks het team Energie leiding geven en bent u verantwoordelijk voor het vormgeven van de strategische herbezinning op de positionering van de werkzaamheden.


Adviseur facilitair (28-32 uur) - 210506

U bent een samenwerkingsgerichte adviseur facilitair met minimaal 3 jaar werkervaring die binnen een waterschap verantwoordelijk wordt voor de advisering en uitvoering van specifieke facilitaire vakgebieden.


Projectmanager Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (20 uur) - 210504

Als projectmanager weet u snel de essentie van een project te doorgronden en gaat u aan de slag met projecten voor het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen om nieuwe en gewijzigde verplichtingen te implementeren.


Financieel adviseur waterschap (32 uur) - 210496

U geeft bij een waterschap financieel advies aan afdelingshoofden, teamleiders en projectleiders bij voorstellen aan de directie en het bestuur met financiële gevolgen.


Afdelingsmanager Openbare Werken (24 uur) - 210491

U bent een afdelingsmanager Openbare Werken die een team aanstuurt dat zich focust op afvalverwerking, zelf functioneert binnen het managementteam en ervaring heeft binnen overheidsorganisaties.


Teammanager Beheer & Onderhoud (32-36 uur) - 210492

U bent van nature oplossingsgericht, weet van aanpakken en neemt minimaal 20 jaar aan werkervaring bij de overheid mee in deze functie bij een gemeente, waar u het team Beheer & Onderhoud aanstuurt.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services