Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

9 van de 26 openstaande vacatures


Programmamanager ruimte en omgevingsmanagement - 240559

Je bent verantwoordelijk voor het programmamanagement, het stakeholdermanagement en de rapportage en evaluatie van verschillende projecten en programma’s bij een netbeheerder.


Kostendeskundige - 420555

Je werkt vanuit een adviserende en sturende rol als expert en ambassadeur op de afdeling Cost Engineering bij een grote netbeheerder in Arnhem.


Adviseur Systems Engineering (SE) - 240548

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van de SE-aanpak en -werkwijze, inclusief de coördinatie en het beheer van het eisenbeheerprogramma Grip (Relatics).


Tactisch adviseur Wegen - 240542

Binnen het assetteam Wegen van een waterschap in Zuid-Holland ben je verantwoordelijk voor het vertalen van strategische doelen en beleid naar plannen en maatregelen.


Projectmanager (IPM) gebiedsontwikkeling - 240541

Jij bent de verbindende schakel van het gebiedsontwikkelingsproject Stadsboulevard binnen een gemeente in Noord-Holland. Als ervaren projectmanager voer je regie op alle fases van het project: van de planfase en het ontwerp tot de aanbesteding, uitvoering en oplevering.


Beleidsmedewerker facilitair management - 240537

Je ontwikkelt facilitair beleid voor een gemeente in Noord-Brabant, adviseert over de uitvoering en zorgt voor draagvlak en de implementatie van het beleid.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services