Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

4 van de 19 openstaande vacatures


Teamleider Ruimtelijke ordening en Wonen - 240364

Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en persoonlijke en relationele ontwikkeling van het team Ruimtelijke ordening en Wonen (ROW) binnen een gemeente in Gelderland.


Adviseur veiligheid & gezondheid - 240363

Je geeft invulling aan bestaand en nieuw beleid en veiligheidsinstructies op de werkvloer van het waterschap. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen, afstemmen en invoeren van bhv-noodplannen op diverse locaties.


Programmaregisseur gebiedsontwikkeling - 240354

Voor een programma gebiedsontwikkeling zijn wij op zoek naar een programmaregisseur die vanuit een onafhankelijke rol namens 3 gebiedspartijen de voortgang van het programma bewaakt en zorgt voor optimale verbinding tussen de partijen en samenwerkingspartners in omgeving Utrecht.


Omgevingsmanager gemeente - 240273

Voor een nieuwe wegaansluiting in een gemeente in Utrecht breng je de risico’s en beheersmaatregelen uit de omgeving in kaart. Je maakt een omgevingsanalyse, onderhoudt contact en zorgt voor betrokkenheid met de omgeving.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services