Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

6 van de 26 openstaande vacatures


Projectmanager programma Energietransitie - 240493

Jij hebt de coördinerende rol in diverse activiteiten, projecten en processen op het gebied van netverzwaring, netcongestie en de ontwikkeling van het toekomstige elektriciteitssysteem bij een gemeente in Zuid-Holland.


Projectleider planvorming waterkwaliteit - 240491

Je richt je op de uitwerking en totstandkoming van een aantal maatregelen binnen het Implementatieplan KRW, waarmee je bijdraagt aan het realiseren en behouden van chemisch schoon en ecologisch gezond oppervlakte- en grondwater.


Adviseur natuur en stikstof - 240483

Je adviseert over natuur en stikstof rondom het programma Schietbanen van Defensie op basis van onderzoeksresultaten en bestaande wet- en regelgeving bij een vastgoedorganisatie van de overheid.


Manager HSSE Porthos - 240484

Je bent verantwoordelijk voor het invoeren, ontwikkelen en uitdragen van het veiligheidsbeleid van het project Porthos dat plaatsvindt in de Rotterdamse haven.


Projectleider civiele techniek en stedelijke infrastructuur - 240482

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de projecten, de aansturing van projectteamleden, de projectbeheersing en de voorbereiding van de (bestuurlijke) besluitvorming bij een gemeente. Dit doe je tijdens alle fasen van het project: van initiatief tot en met de oplevering.


Projectleider Gebouwen en Huisvesting - 240452

Bij een bos- en natuurbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de initiatief- en haalbaarheidsfase van 4 landelijke projecten, die zich voornamelijk richten op beheer en exploitatie van kantoorgebouwen, voor het tot stand komen en optimaliseren van de kernportefeuille Gebouwen.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services