Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

6 van de 18 openstaande vacatures


Adviseur mobiliteit - 230640

Je brengt het reisgedrag van de grote publiekstrekkers in de regio Drechtsteden in kaart en geeft advies om de doorstroming van de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem te verbeteren.


Projectleider civiele techniek - 230639

Je bent verantwoordelijk voor verschillende civieltechnische projecten waarbij de focus ligt op hemelwatermaatregelen.


Projectleider vastgoedbeheer - 230635

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidings-, aanbesteding en/of realisatiefase van verschillende projecten binnen het vastgoedbeheer.


Assistent technisch manager (trainee) - 230630

Je ondersteunt de technisch manager bij de uitvoering van projecten in de fase van technische voorbereiding tot en met aanbesteding en realisatie.


Projectleider beheer en onderhoud vastgoed - 230598

Je bent verantwoordelijk voor een portefeuille aan vastgoedprojecten in de fases voorbereiding, aanbesteding en realisatie bij een uitvoeringsorganisatie van de overheid.


Projectleider herinrichting kantoor - 230585

Je leidt het project Hybride werken bij een hoogheemraadschap in Zuid-Holland. Als projectleider in de uitvoeringsfase van dit project regel je zaken voor de interne verhuizing, behoudt je het overzicht en stuur je bij waar nodig.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services