Adviseur programmabeheersing


Adviseur programmabeheersing - 240464

Je bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking, analyse en advisering op de programmering binnen de afdeling Regie & Assetmanagement van een waterschap in Zuid-Holland. Je richt je vooral op de risico’s en kwaliteitseisen van de meerjarenplanning.

Waar kom je terecht?
Dit waterschap werkt met 650 medewerkers aan voldoende schoon water en veilige dijken en wegen op de Zuid-Hollandse Eilanden. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen zij bijna een miljoen inwoners en bedrijven tegen hoog water.

De afdeling Regie & Assetmanagement (RA) is verantwoordelijk voor de vertaling van het beleid en de doelen naar concrete opgaven voor onderhouds- en procesvoeringsplannen en investeringsprojecten, die nodig zijn om de assets van het waterschap in stand te houden. Hierbij speelt de bestuurlijk-politieke context van het waterschap en haar ketenpartners ook een rol.

Als adviseur programmabeheersing kom je terecht in het team Programmabeheersing, dat valt binnen de afdeling RA. In het team zijn 4 adviseurs en 2 medewerkers verantwoordelijk voor de financiën, planning, capaciteit en procesrisico’s binnen de programma’s Waterketen, Waterveiligheid, Watersystemen en Wegen.

Jij gaat aan de slag met de analyse en advisering op programmering en realisatie van planning & control producten. Je focus ligt op de meerjarenplanning, de risico’s die hierin een rol spelen en het voldoen aan de kwaliteitseisen.

Wat ga je doen?

 • Je analyseert en adviseert op programmering en inzicht op het totaalbeeld van het programma.
 • Je analyseert en adviseert bij de totstandkoming van planning & control producten.
 • Je coördineert op de totstandkoming van meerjarenplanning, en zorgt voor het bewaken en bijhouden ervan.
 • Je bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking per programma.
 • Je werkt als bemiddelaar tussen het assetteam, de financieel adviseurs en de service providers.

Wat breng je mee?

 • Je hebt hbo-werk-en -denkniveau.
 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in een soortgelijke opdracht.
 • Je hebt kennis van of ervaring met de beheersingsaspecten planning, financiën, capaciteit en procesrisico’s.

Kenmerken
Parttime: 32-36 uur
Looptijd: per begin juli, voor 1 jaar, met optie tot verlenging (2 x 6 maanden) of indiensttreding na 6 maanden
Locatie: Ridderkerk
Gesprek: maandag 10 juni

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór woensdag 5 juni. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze consultants, Guido Lamet of Axel Gelens, bel 078-654 90 60. Referentienummer 240464.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.

 

 

Deze vacature is verlopen

Bekijk hieronder actuele vacatures uit hetzelfde vakgebied.

Projectmanagementondersteuner (PMO)

Je houdt overzicht, faciliteert de projectteams en bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van de juiste sturingsinformatie bij…

 • Werkweek: 40 uur
 • Contract: Fulltime
 • Locatie: Noord-Brabant


Guido Lamet

Guido Lamet

Axel Gelens

Axel Gelens


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services