Projectleider testen en commissioning


Projectleider testen en commissioning - 230871

Je bent de specialist met kennis van en ervaring met complexe technische systemen zoals afvalwaterzuiveringsinstallaties met bewaking en bediening op afstand.

Waar kom je terecht?
Vanuit ons raamcontract met het hoogheemraadschap van Rijnland zijn wij op zoek naar een projectleider. Deze organisatie werkt met meer dan 900 medewerkers aan de nieuwste technieken op het gebied van water, met als doel droge voeten en schoon en gezond (drink)water voor de inwoners en haar omgeving.

Na een uitvoerig en langdurig ontwerp- en productieproces ben jij verantwoordelijk voor de allerlaatste check waarbij de installatie nog een keer gecontroleerd wordt voordat deze in gebruik wordt genomen. Je bent verantwoordelijk voor de verificatie en validatie van het werk aan de gestelde eisen. Na een akkoord op het projectresultaat door het projectteam HHR, volgt er een vlotte en soepele overdracht naar de verschillende eindgebruikers binnen de organisatie. Het doel is de aanvaarding en de overdracht van het projectresultaat op 1 dag te realiseren.

Ook ben je verantwoordelijk voor het leveren van de relevante kwalitatieve documentatie, voor het afstemmen, coördineren en uitvoeren van de gerelateerde werkzaamheden. Dit doe je in overleg met de eindgebruikers binnen de organisatie, de verantwoordelijk technisch manager van het projectteam en de overige IPM-rolhouders binnen het projectteam.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het (laten) opstellen van test- en commissioningsplannen, waaronder een validatieplan en een aanvaardings- en overdrachtsplan.
 • Je bewaakt de kwalitatieve opvolging van deze plannen door het projectteam HHR en de 3 opdrachtnemers van het project.
 • Je richt samen met de document controller de documentatie- en informatiestroom in vanuit de opdrachtnemers naar de eindgebruikers.
 • Je neemt deel aan het integraal coördinatie-overleg met de 3 opdrachtnemers.
 • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de oplevercoördinatoren bij de verschillende opdrachtnemers en voor de eindgebruikers binnen Rijnland.
 • Je rapporteert over de voortgang van de test- en commissioningwerkzaamheden aan de technisch manager binnen het projectteam.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in een technische of organisatorische richting zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek of technische bedrijfskunde.
 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in complexe installatietechnische projecten.
 • Je hebt kennis van en ervaring met de verificatie en validatie (testen en commissioning) van complexe technische systemen zoals afvalwaterzuiveringsinstallaties met bewaking en bediening op afstand of technische installaties van vergelijkbare complexiteit.
 • Je hebt kennis van en ervaring met processen van de transitie en de ingebruikname van het projectresultaat (inclusief documentatie) tussen opdrachtnemer en eindgebruiker.

Kenmerken
Parttime: 24 uur
Looptijd: van begin januari, voor 1 jaar, met optie tot verlenging
Locatie: Zuid-Holland
Gesprek: maandagochtend 11 december

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór woensdag 6 december. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze consultant Guido Lamet, bel 078-654 90 60. Referentienummer 230871.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.

Deze vacature is verlopen

Bekijk hieronder actuele vacatures uit hetzelfde vakgebied.

Technisch adviseur werktuigbouw

Je geeft bij Rijkswaterstaat advies op het kennisgebied werktuigbouwkunde, bijvoorbeeld naar aanleiding van storingen en preventief onderhoud.

 • Werkweek: 36 uur
 • Contract: Fulltime
 • Locatie: Zuid-Holland

Technisch manager baggerprojecten

Je stuurt het technische team van baggerprojecten in verschillende fases -van verkenning tot nazorg- aan bij een hoogheemraadschap in omgeving…

 • Werkweek: 24 uur
 • Contract: Parttime
 • Locatie: Utrecht

Projectmanager dijkversterkingsprojecten HWBP

Je stuurt een IPM-team aan voor grote dijkversterkingsprojecten binnen het Hoogwaterbeschermingsprogramma van een waterschap in Gelderland. Hierbij…

 • Werkweek: 36 uur
 • Contract: Fulltime
 • Locatie: GelderlandCopyright ©2019 - Van Dijk Employment Services