Projectleider duurzaamheid: warmtetransitie


Projectleider duurzaamheid: warmtetransitie - 230606

Je bent verantwoordelijk voor een gemeentelijk warmteproject in de verkenningsfase. Zomer 2024 rond je de fase af met een bestuurlijk advies voor de ontwerpfase inclusief een vervolg op het participatietraject in de komende jaren.

Waar kom je terecht?
Ter vervanging van de huidige projectleider vraagt deze gemeente in de provincie Utrecht onze inzet. In deze gemeentelijke netwerkorganisatie kom je terecht bij het team Omgevingsontwikkeling. Je krijgt de taken overgedragen van de vertrekkende projectleider.

In het team Omgevingsontwikkeling houd je je vrijwel uitsluitend bezig met het programma Duurzaamheid, onderdeel Warmtetransitie. De uitvoering van de Transitievisie Warmte valt onder dit programma. Het programma Duurzaamheid omvat de duurzaamheidsopgaven voor de energietransitie, mobiliteit, leefomgeving en circulaire economie.

Wat ga je doen?

  • Je leidt de haalbaarheidsstudie en het participatietraject voor de duurzame warmtevoorziening van een gemeentelijke wijk.
  • Je bewaakt de doelen en de planning uit de subsidievoorwaarden.
  • Je bereidt projectgroepen voor en bent de voorzitter van deze projectgroepen.
  • Je begeleidt de uitvoering van parallel lopende studies samen met initiatiefnemers, bewoners uit de wijk en externe opdrachtnemers.
  • Je neemt het college en de gemeenteraad mee in het traject en bereidt de besluitvorming voor.
  • Je draagt het project na de verkennende fase over aan een medewerker van de gemeente.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt minimaal over een hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt ervaring met het leiden van (warmte)projecten.
  • Je hebt bij voorkeur gemeentelijke ervaring bij het organiseren van participatietrajecten en het doorlopen van bestuurlijke trajecten

Kenmerken
Parttime: 16 uur (af en toe in de avond)
Looptijd: vanaf maandag 23 oktober tot en met eind juli 2024, met een optie tot verlenging van 4 keer 3 maanden
Locatie: Doorn
Gesprek: dinsdag 10 oktober tussen 11:30 en 15:30 uur.

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór donderdag 28 september. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze consultant Jop Verhulst of Valente Westbroek, bel 078-654 90 60. Referentienummer 230606.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.

Deze vacature is verlopenCopyright ©2019 - Van Dijk Employment Services