Informatieanalist GIS


Informatieanalist GIS - 230310

Als informatieanalist GIS voor drinkwaterbedrijf Waternet ga je aan de slag met het analyseren, uitvragen en onderzoeken van informatiestromen en vertaal je deze naar bruikbare oplossingen.

Waar kom je terecht?
Onze opdrachtgever Waternet zorgt voor veilig drinkwater, schone grachten, rivieren en droge voeten in Amsterdam en omgeving. Deze organisatie houdt zich onder andere bezig met de renovatie van bruggen en sluizen, het bouwen van gemalen, pompstations en waterzuiveringen en het realiseren van watergebiedsplannen. Voor het DevOps-Team zijn wij op zoek naar een informatieanalist GIS.

Je bent onderdeel van team Geo binnen het domein Assets. Dit team houdt zich bezig met het analyseren, uitvragen en onderzoeken van informatiestromen. Zij zorgen voor bruikbare oplossingen voor de informatie- en bedrijfsprocessen. Je werkt agile met het team samen volgens de scrum-methode. Als informatieanalist GIS ben je verantwoordelijk voor het voorzien, onderkennen en vertalen van de behoeftes vanuit de (dagelijkse) bedrijfsvoering naar bruikbare oplossingen. Samen met het team Geo zorg je voor de implementatie van deze oplossingen.

Wat ga je doen?

  • Je werkt samen met de productowner en betrokken partijen de gewenste digitalisering van de bedrijfsprocessen uit in features en user stories.
  • Je brengt de verschillende informatiestromen in kaart en maakt daarvan een informatieanalyse.
  • Je ondersteunt de productowner bij het maken van plannen, treffen van maatregelen en afwegen van de risico’s en kansen.
  • Je vertaalt functionele wensen naar een technische oplossing binnen het GIS-platform. Dit doe je in afstemming met gebruikers, architecten, leveranciers en teamleden.
  • Je begeleidt refinements en zorgt dat afspraken helder geformuleerd worden. Je maakt hierbij de juiste inschatting van de inhoud en de impact van de requirements van user stories en features voor het team.

Wat breng je mee?

Eisen

  • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau.
  • Je hebt kennis van en ervaring met watersystemen.
  • Je hebt kennis van en ervaring met ArcGIS.
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wensen

  • Je hebt kennis van en ervaring met (landelijke) data-standaarden.
  • Je hebt op conceptueel niveau kennis van API-koppelingen.
  • Je hebt kennis van BIM en/of Maximo.
  • Je hebt kennis van en ervaring met architectuurprincipes.
  • Je hebt ervaring met de scrum-methode.

Kenmerken
Parttime / Fulltime: 32 – 36 uur
Looptijd: 6 maanden, met een optie tot verlenging
Locatie: Amsterdam
Gesprek: dinsdag 13 juni 2023

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór dinsdag 6 juni 12.00 uur. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze consultant Jop Verhulst of Valente Westbroek, bel 078-654 90 60. Referentienummer 230310.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.

Deze vacature is verlopen



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services