Secretaresse


Secretaresse - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!

Waar kom je terecht?
PIA is een project-, interim- en adviesbureau dat in Nederland projecten en opdrachten uitvoert uit bij middelgrote en grote organisaties, vooral bij de overheid. Op interim-basis zet het bureau zijn medewerkers en adviseurs in voor advies en ondersteuning. Je kunt de opdrachten indelen in de vakgebieden informatievoorziening, project- en interim-management, support, bedrijfsvoering en sociaal domein.

Je speelt een centrale rol op kantoor en voor de medewerkers, waarin je vooral secretariële en administratieve ondersteuning biedt. Een afwisselende functie waarbij snel schakelen erg belangrijk is. Door de wisselende aanvragen van onze opdrachtgevers is geen enkele dag hetzelfde. Soms is het letterlijk “hollen of stilstaan”.

De werkwijze van de organisatie kenmerkt zich door een open, transparante, professionele en persoonlijke benadering. Voor het kleine en hechte team, met een gezellige, collegiale en resultaatgerichte sfeer, wordt een echte aanpakker gezocht die ook het liefst beschikt over een goede dosis humor. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring, ontvang je een reiskostenvergoeding, gratis parkeren voor de deur en een omgeving met leuke collega’s waar gezamenlijk(e) successen worden gevierd.

Wat ga je doen?

 • Je bent de spil in het team, brengt structuur aan en regelt en organiseert zaken die belangrijk zijn om het team optimaal te kunnen laten functioneren.
 • Je beheert de (algemene) e-mailboxen en de agenda’s van het commercieel team.
 • Je werkt nauw samen met de officemanager en andere backofficemedewerkers.
 • Je bent de stem van ons bedrijf aan de telefoon richting kandidaten, medewerkers en onze opdrachtgevers.
 • Je verzorgt het secretariaat voor het commercieel team met alles wat daarbij hoort.
 • Je verwerkt de aanvragen van onze opdrachtgevers, werkt cv’s uit volgens de huisstijl en ondersteunt bij het uitwerken van vacatureteksten en het online plaatsen daarvan.
 • Je verzorgt het uitwerken van stukken en correspondentie en bent verantwoordelijk voor de toepassing en het gebruik van de huisstijl.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-opleiding in secretariële richting of vergelijkbaar.
 • Je hebt relevante werkervaring.
 • Je kunt snel schakelen en weet prioriteiten te stellen.
 • Je bent handig met Word en Excel.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Kenmerken
Parttime / Fulltime: 16-32 uur
Looptijd: per direct (in overleg) voor 6 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
Locatie: Dordrecht
Je kunt deze opdracht alleen in loondienst uitvoeren.

Solliciteer nu!
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je cv naar info@vandijkwerkt.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze consultants op 078-654 90 60. Referentienummer 230172.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services