Manager projectbeheersing HWBP-project


Manager projectbeheersing HWBP-project - 230160

Als ervaren manager projectbeheersing bewaak je de structuur, het overzicht, de planning, risico’s en voortgang van een dijkversterkingsproject in de provincie Overijssel.

Waar kom je terecht?
Voor onze opdrachtgever, een waterschap in Overijssel, zijn wij op zoek naar een manager projectbeheersing voor een dijkversterkingsproject. Met 600 medewerkers zorgen zij voor veilig, schoon en voldoende (drink)water van de hoogste kwaliteit.

Het dijkversterkingsproject is onderdeel van het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) en heeft als doel om 11 kilometer dijk tussen Zwolle en IJsselmuiden te versterken. De dijk moet worden versterkt, omdat die niet voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen. Het project bevindt zich nu in de voorbereiding van de verkenningsfase, die zal zijn in 2024-2025. Projectbeheersing heeft een grote rol binnen de uitvoering van dit project. Als manager binnen dit vakgebied zorg je voor grip op de voortgang, uitgaven, capaciteitsinzet en de informatiestromen.

Je bent onderdeel van de afdeling Projectorganisatie. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van fysieke projecten voor de waterketen, het watersysteem en waterveiligheid.

Wat ga je doen?

  • Je bouwt aan structuur, houdt overzicht en bewaakt de planning, risico’s, voortgang en inzet van financiële middelen.
  • Je stelt planningen, risicodossiers en ramingen op en bewaakt de voortgang.
  • Je adviseert de projectmanager op strategisch niveau.
  • Je bent de sparringpartner voor het IPM-team en de schakel tussen het waterschap en het HWBP.
  • Je geeft leiding aan een team adviseurs projectbeheersing en ondersteunt de voorbereiding van diverse overleggen met opdrachtgevers, bereidt agenda’s voor en bewaakt de lopende acties.
  • Je bent coach voor een junior manager projectbeheersing.
  • Je adviseert interne opdrachtgevers en partijen, zoals het HWBP. Samen met de andere teamleden stem je activiteiten en deelproducten af.

Wat breng je mee?

Eisen

  • Je hebt hbo- of wo-werk- en -denkniveau en hebt een relevante opleiding afgerond.
  • Je hebt 5 tot 10 jaar werkervaring voor publieke organisaties als het ministerie, Rijkwaterstaat, een waterschap, provincie of gemeente.
  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring als manager projectbeheersing in het fysieke ruimtelijke domein met het werken aan grotere, complexe projecten en/of programma’s in de verkennings- of planuitwerkingsfase.
  • Je hebt kennis en ervaring met:
    • complexe projecten van vergelijkbare aard.
    • het mede opstellen van kredietaanvragen en subsidiebeschikking en de afstemming met het HWBP.
    • een verkenning en/of planuitwerkingsfase voor een dijkversterking.

Kenmerken
Parttime: 28 uur
Looptijd: 2 jaar, met een optie tot verlenging. De startdatum is begin april.
Locatie: Overijssel
Gesprek:

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór dinsdag 28 maart 12.00 uur. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze consultant Jop Verhulst, bel 078-654 90 60. Referentienummer 230160.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.

Deze vacature is verlopen



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services