Adviseur afval


Adviseur afval - 230142

Je voert het afvalbeleid uit en ontwikkelt nieuw beleid om de ambities rond afvalscheiding, klimaatbewustzijn en kwaliteit van de openbare ruimte binnen een gemeente in Gelderland waar te maken.

Waar kom je terecht?
Voor onze opdrachtgever, een grote gemeente in Gelderland, zijn wij op zoek naar een adviseur afval. Binnen deze gemeente werken 1.100 medewerkers voor de stad, bezoekers, bedrijven en haar 165.000 inwoners.

Je bent onderdeel van de afdeling Beheer binnen het Cluster Openbare Ruimte. Een team met 28 betrokken medewerkers die zich bezighouden met het beheer van de buitenruimte. Met 3 collega’s binnen dit team zorg je dat alle vraagstukken die met afval te maken hebben in goede banen worden geleid. Het doel: de stad groen, schoon, veilig en bereikbaar houden en daarbij de ambities voor afvalscheiding, klimaatbewustzijn en de kwaliteit van de openbare ruimte waarmaken.

Wat ga je doen?

 • Je voert het afvalbeleid uit en ontwikkelt nieuw beleid door lokale en landelijke ontwikkelingen in beleidskeuzes te vertalen.
 • Je zet uiteenlopende projecten rond afval en stadsreiniging op, van onderzoek tot uitvoering en met de focus op communicatie op maat.
 • Je houdt de landelijke en regionale afvalontwikkelingen en spelregels bij en doet dit onder andere door voortdurend een beroep te doen op jouw uitgebreide netwerk.
 • Je bent nauw betrokken bij het contractmanagement met de inzamel- en verwerkingspartners op zowel uitvoerend als strategisch niveau.

Wat breng je mee?

Eisen

 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting milieukunde.
 • Je hebt ruime ervaring met advies- en projectmanagement.

Wensen

 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van afval en stadsreiniging in een gemeente.
 • Je hebt een uitgebreid, relevant netwerk in het werkveld.

Kenmerken
Parttime: 32 uur
Looptijd: 3 april tot en met 31 augustus 2023, met een optie tot verlenging.
Locatie: Gelderland
Gesprek: woensdag 29 maart in de middag.

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór vrijdag 24 maart 12.00 uur. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze consultant Guido Lamet, bel 078-654 90 60. Referentienummer 230142.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.

Deze vacature is verlopen

Bekijk hieronder actuele vacatures uit hetzelfde vakgebied.

Projectleider gebiedsontwikkeling

Je leidt verschillende gebiedsontwikkelingsprojecten in verschillende fases bij een nieuw gevormde gemeente in Noordoost-Brabant.

 • Werkweek: 36 uur
 • Contract: Fulltime
 • Locatie: Noord-BrabantCopyright ©2019 - Van Dijk Employment Services