Adviseur verkeersmaatregelen (starter of ervaren)


Adviseur verkeersmaatregelen (starter of ervaren) - 230140

Je toetst, beoordeelt en adviseert over tijdelijke verkeersmaatregelen, afsluitingen en omleidingen om de verkeershinder in omgeving Utrecht zoveel mogelijk te beperken.

Waar kom je terecht?
Onze opdrachtgever, een grote gemeente in de provincie Utrecht, is op zoek naar een junior adviseur voor het team Tijdelijke verkeersmaatregelen. Dit team is verantwoordelijk voor de juiste inhoudelijke adviezen over afsluitingen en omleidingen waarmee de verkeershinder zo beperkt mogelijk blijft.

Door een hoge druk op het wegennet in en om de stad, in combinatie met andere ontwikkelingen als bouwactiviteiten, herinrichtingen van wegen, evenementen en onderhoud, zoekt de gemeente een adviseur om inzage te krijgen in alle verkeershinder.

Wat ga je doen?

 • Je beheert alle noodzakelijke informatie in het centraal systeem MELVIN en houdt hierbij rekening met de deadlines.
 • Je toetst, beoordeelt en adviseert over tijdelijke verkeersmaatregelen, afsluitingen en omleidingen bij werkzaamheden en evenementen binnen de gestelde beleidskaders.
 • Je toetst opbreek- en evenementvergunningen en geeft advies over de tijdelijke bereikbaarheid en verkeersmaatregelen.
 • Je houdt de mailbox bij waarin aanvragen worden gedaan over tijdelijke verkeersmaatregelen, het plaatsen van objecten in de openbare ruimte, exceptionele transporten en verhuizingen.
 • Je geeft informatie over tijdelijke verkeershinder en overlegt met collega’s in de regio.
 • Je houdt de website up-to-date en beantwoordt telefonische vragen van bewoners en collega’s over de tijdelijke verkeersmaatregelen.
 • Je hebt een actieve rol bij de implementatie van noodzakelijke innovaties.

Wat breng je mee?

Eisen

 • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau.
 • Je hebt een afgeronde studie verkeerskunde of vergelijkbaar.

Wensen

 • Je hebt door middel van een stage of werk ervaring met verkeersmaatregelen in de brede zin van het woord.
 • Je hebt topografische kennis van een grote stad.
 • Je hebt ervaring met het werken in grotere overheidsorganisaties, bent politiek-bestuurlijk sensitief en weet wat opgavegericht werken inhoudt.

Kenmerken
Parttime / Fulltime: 32 – 36 uur
Looptijd: van 3 april tot 30 september 2023, met een mogelijkheid tot indiensttreding bij de gemeente.  
Locatie: Omgeving Utrecht
Gesprek: maandag 27 en dinsdag 28 maart

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór donderdag 23 maart 12.00 uur. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze consultant Jop Verhulst, bel 078-654 90 60. Referentienummer 230140.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.

Deze vacature is verlopenCopyright ©2019 - Van Dijk Employment Services