Omgevingsmanager/Adviseur omgevingsmanagement


Omgevingsmanager/Adviseur omgevingsmanagement - 220647

Ben jij de professional op het gebied van omgevingsmanagement die binnen de mooiste projecten gaat werken bij één van onze opdrachtgevers?

Wie is Van Dijk Employment Services?
Van Dijk Employment Services is met haar bijna 40-jarig bestaan een zeer ervaren speler op het gebied van interim-management, projectmanagement en advisering. Dit doen wij als betrokken partner binnen ruim 200 overheidsprojecten door heel Nederland. Deze projecten en programma’s bevinden zich op het gebied van ruimtelijke ordening, infrastructuur, bouw en vastgoed.

Met een hecht team werken wij bij Van Dijk Employment Services elke dag aan het vinden van de juiste persoon voor de meest uiteenlopende projecten bij één van onze vele opdrachtgevers. Mede door ons uitgebreide netwerk en expertise binnen ons vakgebied weten wij de verwachtingen van onze kandidaten te overtreffen.

Zo zijn wij voor Rijkswaterstaat vanaf het begin (2006) betrokken geweest bij het invullen van de rollen binnen het IPM-model. Dit doen we vandaag de dag nog steeds voor Rijkswaterstaat, maar ook voor diverse water- en hoogheemraadschappen, gemeenten en provincies.

De vraag naar capaciteit op onder andere het gebied van omgevingsmanagement wordt steeds groter. Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar professionals voor diverse functies op het gebied van omgevingsmanagement bij onze opdrachtgevers. Herken jij je in onderstaand profiel? Dan ben je waarschijnlijk de adviseur omgevingsmanagement of omgevingsmanager voor het volgende project bij onze opdrachtgever! Herken jij je niet in het onderstaande profiel? Geen probleem, we kijken graag samen naar andere mogelijkheden.

Wat kun je verwachten van een functie op het gebied van omgevingsmanagement?

Als adviseur omgevingsmanagement of omgevingsmanager ben je verantwoordelijk voor de maatschappelijke inbedding van het project. Je bent hiermee de intermediair tussen de projectorganisatie en de omgeving. Daarmee zouden de werkzaamheden in een functie als adviseur omgevingsmanagement of omgevingsmanager er als volgt uit kunnen zien:

Taken

  • Je bent verantwoordelijk voor de interactie met de omgeving om het project gerealiseerd te krijgen binnen de publieksrechtelijke en privaatrechtelijke randvoorwaarden.
  • Je voert de regie over de bestuurlijke conditionering, waaronder planologie, kabels en leidingen, vergunningen en overeenkomsten.
  • Je probeert begrip en vertrouwen te kweken in de omgeving om effectief samen te werken met omgevingspartijen.
  • Je signaleert onderwerpen vanuit de omgeving die intern en extern invloed kunnen hebben op de kwaliteit van het project.

Wat kan onze opdrachtgever verwachten van een professional op het gebied van omgevingsmanagement?

Wensen

  • Je beschikt over een hbo- of wo-werk- en -denkniveau.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met omgevingsmanagement.
  • Je hebt ervaring binnen een IPM-team, bij voorkeur van infrastructurele projecten.
  • Je bent bekend met een politiek-bestuurlijke omgeving.

Waar?
De mooiste projecten door heel Nederland. Van Groningen tot Limburg en van Den Haag tot Enschede.

Wanneer?
De functies zijn beschikbaar van 8 tot 36 uur per week

Hoe?
Ben je (binnenkort) beschikbaar en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze consultants via ons telefoonnummer 078-654 90 60 of mail ons via info@vandijkwerkt.nl.

Consultants Van Dijk Employment Services

Guido Lamet:                            https://www.linkedin.com/in/guidolamet/

Jop Verhulst                             https://www.linkedin.com/in/jopverhulst/

 Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services