Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

13 van de 13 openstaande vacatures


Facilitair specialist - 220500

Voor Waternet ben je eindverantwoordelijk voor een facilitair cluster met de focus op catering en consumptie.


Contractmanager ICT - 220499

Voor het Waterschapshuis ben je verantwoordelijk voor het vaststellen van inkoopstrategieën en contractvoorbereidingen tot aan de aanbesteding en uitvoering van projecten.


Beleidsadviseur vaarwegen en recreatie - 220473

Je bent een beleidsadviseur die beleid maakt voor vaarwegen en recreatie en samenhang creëert bij strategische vraagstukken en beleidsbeslissingen.


Coördinator informatiebeveiliging - 220493

Je coördineert de informatiebeveiliging van het programma Renovatie Binnenhof van de Rijksoverheid met oog voor risicomanagement.


Adviseur risicomanagement - 220494

Je bent een ervaren adviseur die het risicomanagementproces binnen de projecten van Waternet opstart en zorgt dat de risico’s beheersbaar blijven.Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services