Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

22 van de 22 openstaande vacatures


Financieel projectbeheerser - 230320

Je bent verantwoordelijk voor de financiële programmabeheersing van het programma Veenweiden Krimpenerwaard en het programmateam. Dit doe je voor de provincie Zuid-Holland.


Gedelegeerd opdrachtgever openbare ruimte - 230318

Je stuurt aan op de realisatie van integrale projecten, die als doel hebben om de openbare ruimte van de binnenstad van een gemeente in Utrecht toekomstbestendig te maken.


Projectleider “het nieuwe werken” - 230316

Als ervaren projectleider bij een netbeheerder zorg je voor de creatieve invulling en uitwerking van het thema Ontwikkeling om nieuwe manieren van (samen)werken en leidinggeven te stimuleren.


Contractmanager IT/IV - 230312

Je draagt bij aan het contractmanagement van IT-contracten en het verder professionaliseren van het contractmanagement binnen Waternet.


Adviseur werktuigbouwkunde - 230307

Je levert een belangrijke bijdrage aan de inrichting en het onderhoud van de infrastructuur van Nederland, op het gebied van advies, installaties en bediening, elektrotechniek of bouwtechnologie.


Beleidsadviseur onderwijshuisvesting - 230309

Je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding, renovatie en nieuwbouw van onderwijslocaties en draagt bij aan het Integraal Huisvestingsplan Onderwijs (IHP). In dit plan staan de visies en ambities over onderwijshuisvesting van de gemeente.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services