Vacatures


19 van de 19 openstaande vacatures


Projectassistent (36 uur) - 210370

Als projectassistent levert u inhoudelijke ondersteuning binnen gebiedsontwikkelingsprojecten van een gemeente en bent u daarnaast verantwoordelijk voor de secretariële taken binnen het projectteam.


Integraal projectleider (24-36 uur) - 210367

Als integraal projectleider heeft u een coachende stijl van leidinggeven en bent u verantwoordelijk voor de complete begeleiding van civieltechnische projecten voor de gebiedsontwikkelingen in een stad.


Technisch manager Uiterwaarden (16 uur) - 210366

U bent een technisch manager met ervaring met UAV-GC-contracten in de civiele techniek die verantwoordelijk wordt voor de technische aspecten binnen het project Uiterwaarden van de provincie.


Projectmanager woningbouw (24 uur) - 210365

Als projectmanager heeft u ervaring met ruimtelijke ontwikkelingsprojecten en bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het projectteam dat is belast met de woningbouw.


Teamleider assetmanagement waterschap (36 uur) - 210363

U bent een teamleider met kennis van en ervaring met assetmanagement, die het team Expertise van een waterschap ontwikkelingsgericht gaat leiden, aansturen en coördineren.


Trainee contractmanagement & projectbeheersing (32-40 uur) - 210360

U bent een trainee contractmanagement & projectbeheersing die via de principes van de Lean-methodiek ondersteuning biedt aan het contractmanagement en het seriematig werken van de afdeling.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services