A2 HET VONDEREN-KERENSHEIDE, RIJKSWATERSTAAT


A2 HET VONDEREN-KERENSHEIDE, RIJKSWATERSTAAT

Van Dijk Employment Services is volledig verantwoordelijk voor de projectondersteuning van het project A2 Vonderen-Kerensheide van Rijkswaterstaat.

A2 Het Vonderen-Kerensheide
De A2 tussen de knooppunten Het Vonderen en Kerensheide is de enige snelwegverbinding tussen Zuid- en Midden-Limburg en de rest van het (buiten)land. Een goede doorstroming van het verkeer is van groot belang, onder meer voor de economie. De snelweg tussen de knooppunten gaat naar 2 keer 3 rijstroken met vluchtstrook voor een betere doorstroming. 

Met deze verbreding zorgt Rijkswaterstaat voor:

  • betere doorstroming (minder files) en betrouwbaarheid
  • betere verkeersveiligheid en minder sluipverkeer in de regio
  • positieve effecten op de economische ontwikkeling van Limburg

Projectondersteuning
Onze projectondersteuner zorgt voor de verslaglegging van de vele overleggen die noodzakelijk zijn voor de realisatie van een complex project. Ook ondersteunt zij het integraal projectmanagementteam (IPM-team) bij de dagelijkse bezigheden in de breedste zin van het woord. Andere taken zijn agendabeheer, (digitale) postverwerking, het organiseren van de overleggen en evenementen en het actueel houden van projectoverzichten. Een veelzijdige functie waarin ervaring met notuleren en complex agendabeheer belangrijk zijn.

Overige projecten
Van Dijks projectondersteuners hebben eerder ook op verschillende infrastructurele projecten gewerkt voor Rijkswaterstaat, waaronder A27 Houten-Hooipolder, A27/A12 Ring Utrecht, A4 Haaglanden-N14 en het programma Tunnels Zuid-Holland.

Meer weten?
Ook interesse om voor Van Dijk bij Rijkswaterstaat aan de mooiste projecten te werken? Stuur dan vrijblijvend je cv naar info@vandijkwerkt.nl of neem contact op met een van onze consultants op 078-654 90 60.

Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services