Bouw Nieuwe Sluis Terneuzen Rijkswaterstaat


Rijkswaterstaat bouwt aan de Nieuwe Sluis tussen de huidige sluizen voor een betere toegang tot de havens van Gent en Terneuzen.

Project Bouw nieuwe sluis Terneuzen
Rijkswaterstaat zorgt voor een vlottere doorstroming van scheepvaart tussen Nederland, België en Frankrijk. De sluizen bij Terneuzen vormen een knelpunt voor de scheepvaart tussen de Westerschelde en het Kanaal Gent-Terneuzen. De Nieuwe Sluis zorgt voor een betere toegang tot de havens van Gent en Terneuzen. De Nieuwe Sluis wordt tussen de huidige sluizen ingebouwd en is 427 meter lang en is geschikt voor grote zeeschepen. De Nieuwe Sluis geeft daarnaast een economische impuls voor zowel de Zeeuws-Vlaamse als de Vlaamse Regio. Het traject is in 2019 opgestart en wordt in 2023 opgeleverd.

Van Dijk Employment Services
Van Dijk Employment Services is verantwoordelijk voor de machineveiligheid en adviseert Rijkswaterstaat over de installatietechniek.

Meer weten?
Heb je nog vragen of ben je zelf geïnteresseerd in projecten? Neem contact op via het contactformulier of bel met een van de consultants op 078-6549060.

Andere projecten:

Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services